U kunt blijven doen waar u goed in bent, wanneer wij voor u doen waar wij goed in zijn. Verbruik van alle nutsvoorzieningen vaststellen, administratief verwerken, en financieel afwikkelen. Toepasbaar in elk type vastgoed. Uw huurders staan in direct contact met Rentalsplit. De volgende zaken nemen we u uit handen.

Administratie

Of het nu periodiek is of een tussentijdse opname, Rentalsplit stelt het energiegebruik van uw huurders vast zonder dat er een fysieke opname plaats vindt.

lees meer

De opgenomen meterstanden worden door ons verwerkt en opgeslagen in uw eigen omgeving op rentalsplit.nl. Elke opname is per ruimte (huurder) terug te vinden in de historie en voor u inzichtelijk, maar vooral overzichtelijk. Ook tussentijdse opnames, zoals het einde van een huurcontract, zijn zeer snel door Rentalsplit te verwerken waardoor u alle zaken snel kunt afwikkelen met een vertrekkende gebruiker.

Financiële verwerking

Wij verwerken de opgenomen gegevens en verwerken deze voor elke huurder tot een factuur waar we de tarieven van uw energieleveranciers hanteren. Heeft u speciale afspraken met uw huurders? Dan gebruiken wij deze tarieven en ook dit kan per unieke huurder verschillen. U heeft geen last meer van het verwerken en onderverdelen van een totaalfactuur. Er wordt betaalt wat er is verbruikt.

Lees meer

Bewustwording = financieel voordeel
Iedereen is verschillend en ook iedereen gaat anders om met energieverbruik. Doordat de gebruiker bij Rentalsplit exact betaalt wat er aan energie is verbruikt, staat de gebruiker oog in oog met zijn/haar manier van omgaan met gas, water, elektra en warmte. Gebruikers gaan minder nonchalant om met de voorzieningen en dat ziet u terug op uw jaarrekening. Extreme verbruikers zullen u op deze manier niet met een naheffing opzadelen. Energiebewuste gebruikers zullen beloond worden voor hun verbruik. Iets wat u ook zult merken op uw jaarrekening.

Zelf heeft u ook de mogelijkheid om lovend- of extreem verbruik te monitoren. Zo blijft u op de hoogte van het energieverbruik van uw huurder. Ook kunt u bij opvallende zaken, zoals, bijvoorbeeld, zeer veel elektra- of warmteverbruik, uw huurders op de hoogte stellen en waar nodig wijzen op verspilling.

Frontofficewerkzaamheden

U en uw huurders kunnen zich richten tot ons bij vragen over alle administratieve zaken rondom gas, water en elektra en het verbruik daarvan.

Lees meer

U hoeft niet meer in de wacht bij de grote maatschappijen of via keuzemenu’s hopen dat u bij de juiste persoon terecht komt. Bij Rentalsplit zitten onze collega’s voor u klaar om u direct van een antwoord te voorzien. Korte lijnen en duidelijkheid, daar gaan wij voor.

Backoffice

Is er een levendig verloop van gebruikers per ruimte? Geen probleem. U krijgt als eigenaar uw eigen omgeving in de Rentalsplitportal. Hier kunt u een huurder afmelden en een nieuwe huurder aanmelden. Daarna zorgen wij voor de rest.

Lees meer

Afwerking met uw huurder
Op uw verzoek maken wij op de laatste dag van de huidige huurder een eindafrekening. Een extra voordeel voor zowel u als verhuurder, maar ook voor de huurder, is dat een eindafrekening nooit meer dan een maand bedraagt. Geen last meer van huurders die vertrekken zonder financiele afwikkeling.

Contract met uw nieuwe huurder
U vult zelf de gegevens in van de nieuwe huurder en laat ons weten vanaf wanneer deze huurder de facturen dient te ontvangen. Uiteraard hoeft u dit niet te doen. Als u ons de gegevens toespeelt, brengen wij de nodige wijzigingen aan.

Bijkomende voordelen

Koppeling met tijdelijk gebruik van voorzieningen
Rentalsplit kan een koppeling maken met uw reserveringssysteem. Checkt uw klant na drie weken verblijf in uw vakantiewoning uit, staat de factuur op de dag van uitchecken, volledig automatisch, voor u klaar. Deze kunt u dan direct verwerken in de eindfactuur van uw klant.

Openheid maakt huren bij u aantrekkelijk
Uw te verhuren ruimtes worden aantrekkelijker voor potentiële huurders. Uw huurprijs kan omlaag, iets wat huurders sneller geïnteresseerd maakt. U biedt uw huurders de kans om zuinig met energie om te gaan en hier ook zelf een financieel voordeel uit te halen.  Huurders die weinig energie verbruiken zullen dan ook niet het gevoel krijgen dat ze betalen voor wat andere huurders ‘te veel’ verbruiken. Een uniek verkoopargument wat in tijden van de kritische en kostenbewuste klant zeer aantrekkelijk is.

Renovatie
Veel zakelijke verzamelpanden zijn nog niet up to date als het gaat om de verdeling en opsplitsing van nutsvoorzieningen. Na de hoofdaansluiting is er vaak geen onderverdeling tussen secties of etages binnen het gebouw. Rentalsplit biedt u de optie dit wel te realiseren en vanaf dat moment alle administratieve handelingen van u over te nemen.

Is uw verzamelpand al voorzien van afzonderlijke meters, ook dan is Rentalsplit een uitkomst. Alle handelingen van opname tot facturatie aan de huurder komen in ons beheer. U hoeft hier geen tijd meer aan te (laten) spenderen. Zo houdt u tijd over voor belangrijkere zaken en dat scheelt in uw kosten.

Maar we kunnen meer
Rentalsplit kan u zelfs verlossen van het administatief verwerken en innen van maandelijkse huur. Zo is elke afzonderlijke unit, administratief, volledig in ons beheer. Voor u betekent dit uiteraard minder arbeid. Het andere grote voordeel van alle administratie bij Rentalsplit neerleggen is dat u in één oogopslag zicht krijgt op de opbrengsten en kosten van uw ruimte, unit, etage of gebouw. Uiteraard gebruiken wij uw tarieven en/of individuele afspraken met uw huurder.

U geeft ons opdracht. Wat nu?

Neem contact op

Adres:Noldijk 31, 2991VH Barendrecht Telefoonnummer:088 44 22 989 E-mailadres:info@rentalsplit.nl Openingstijden:Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00

Contact opnemen

Noldijk 31
2991 VH Barendrecht
T: 088 44 22 989
E: klantenservice@rentalsplit.nl