Wat is Rentalsplit?

Rentalsplit geeft u grip en inzicht op het verbruik van elektra, gas, water en warmte  in afzonderlijke ruimtes. Denk hierbij aan verzamelgebouwen (multi-tenant), kamerverhuur of zelfs energieverbruik in recreatiewoningen op een park.

Wij verlossen u van ingewikkelde berekeningen, administratieve handelingen, onduidelijke opnames en lastige discussies met uw huurders.

Achter uw hoofdaansluiting wordt uw installatie opgesplitst in de door u gekozen woon- of werkunits en kan daarna worden gemonitord, op het kwartier nauwkeurig worden uitgelezen en worden gefactureerd aan de hand van de huidige Rentalsplit meterstand van dat moment. Een enorme lastenverlichting voor vastgoed waar meerdere gebruikers achter één hoofdaansluiting zitten.

Is het verloop van huurders binnen uw organisatie groot, zoals bij tijdelijke huisvesting of korte huurcontracten? Dan is Rentalsplit de eenvoudigste manier om alles af te wikkelen met uw klanten. Dit scheelt uw administratieve medewerkers uren aan verrekenen, terugbetalingen, of nog lastiger, achter uw geld aan moeten als er een naheffing plaats zou vinden.

Rentalsplit is leverancier onafhankelijk. U hoeft niet van energieleverancier te wisselen.

Voor wie is Rentalsplit?

Rentalsplit is een ideale oplossing voor alle eigenaren van een energieaansluiting met meerdere gebruikers achter deze aansluiting. We geven graag een aantal voorbeelden:

Eigenaren recreatiewoningen
Bezit u een recreatiewoning op een park en is deze woning diverse malen per jaar in gebruik door derden? Dan kunt u met Rentalsplit elke gewenste periode laten monitoren en het energieverbruik verwerken tot een factuur voor de gebruiker.

Eigenaren vakantieparken
In een vakantiepark staan veel recreatiewoningen. Vaak zijn deze woningen niet uitgerust met eigen meters voor alle voorzieningen. Rentalsplit kan u voorzien van het juiste verbruik per woning in elke aangegeven periode. Dit biedt enorm veel inzicht in het verbruik per woning en kan zelfs leiden tot detectie van defecten.

Wanneer de woningen wél voorzien zijn van analoge meters kunnen deze vervangen worden door de meters van Rentalsplit. U bespaart hiermee u zelf de tijd van alle losse fysieke opnames én de administratieve handelingen die hiermee gemoeid zijn.

Is uw gebouw reeds voorzien van digitale meters, dan kan Rentalsplit deze zeer waarschijnlijk voor u uitlezen. Renstalsplit neemt alle administratieve zaken van u over zonder dat u nieuwe meters dient aan te schaffen.

Vastgoedeigenaren zakelijke verzamelgebouwen
Indien uw organisatie eigenaar is van meerdere panden met daarin meerdere gebruikers, kan Rentalsplit alle administratieve zaken met betrekking tot NUTSvoozieningen van u overnemen. Het vaststellen, verwerken en financieel afhandelen komt volledig in ons beheer. Dit alles op basis van werkelijk verbruik per huurder. Overzichtelijk en eerlijk.

Vastgoedeigenaren studentenwoningen/etageverhuur
Rentalsplit kan zorgdragen voor de juiste verdeling van energiekosten wanneer er meerdere huurders in aparte ruimtes van 1 woning woonachtig zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een winkel met een woning er boven, of kamerverhuur aan studenten. Het vaststellen, verwerken en financieel afhandelen komt volledig in ons beheer. Dit alles op basis van werkelijk verbruik per huurder. Overzichtelijk en eerlijk.

Neem contact op

Adres:Noldijk 31, 2991VH Barendrecht Telefoonnummer:088 44 22 989 E-mailadres:info@rentalsplit.nl Openingstijden:Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00

Contact opnemen

Noldijk 31
2991 VH Barendrecht
T: 088 44 22 989
E: klantenservice@rentalsplit.nl