Praktisch

Wanneer u kiest voor Rentalsplit, nemen wij contact met u op voor een opname van uw pand of terrein. Hierbij is ook een erkend installateur aanwezig. De installateur is op de hoogte van de technische mogelijkheden en kan u exact vertellen welke aanpassingen/werkzaamheden er vereist zijn om Rentalsplit bij u te laten werken.

Na deze opname zal de installateur afspraken met u maken over de uit te voeren werkzaamheden en een planning met u maken. Wanneer de nodige aanpassingen en het plaatsen van de tussenmeters zijn afgerond, worden de werkzaamheden bij ons gereed gemeld en maakt u gebruik van alle gemakken en voordelen van Rentalsplit.

Wenst u na installatie de start uit te stellen naar, bijvoorbeeld, het begin van een nieuwe maand? Dat kan natuurlijk. In overleg bepalen we samen de startdatum.

Heeft u een vaste installateur voor uw energieinstallaties? Geen punt. Rentalsplit levert de meters en draagt zorg voor een correcte briefing.

Administratief

Het contract met uw energieleverancier wijzigt niet. U betaalt periodiek uw voorschot aan de leverancier. Wél wijzigt de administratie met uw huurder. Deze is er namelijk niet, dat doen wij voor u.  Elke factuur die door uw huurder aan ons wordt voldaan, wordt aan u overgemaakt. Zo betalen verbruikers u maandelijks, via ons, alle energie die ze meer verbruiken dan wat u voorheen per m2 aan energiekosten in rekening bracht. Een mogelijke naheffing verrast u dus niet meer. De kosten die hier mee zijn gemoeid heeft u namelijk al van uw huurder geïnd.

U besteedt geen tijd meer aan fysieke jaarlijkse opnames. Een behoorlijke lastenverlichting op uw organisatie.

Neem contact op

Adres:Noldijk 31, 2991VH Barendrecht Telefoonnummer:088 44 22 989 E-mailadres:info@rentalsplit.nl Openingstijden:Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00

Contact opnemen

Noldijk 31
2991 VH Barendrecht
T: 088 44 22 989
E: klantenservice@rentalsplit.nl